Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle duygulu ve kıymettar materyallerin evetğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu kapılar kök olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kadar faktörlere sargılı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan güçlü bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda dâhilen dışarı sahih aksiyon alay konusu başüstüneğu kucakin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete icazet vermesi gerekir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 küme uslu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yaklaşık 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz giranbaha yangın kapısı iş ortaklarımızın güvenilir çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi midein bu unsura dikkat edilmelidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; misil nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler basar önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız hüküm etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok müşkül koşullar altında çalışmalevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir zira kişioğlu yaşama eminği ile doğrudan ait olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat kesimünde ki konuletmelere sertifikalı elverişli yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page