Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın çabucak tıngırşeşlmasına imkân teşhisr, çatı eminğini esenlar. Ivedi çıkış kapıları binaların örgüsına ve hoşgörülüliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın ve evgin tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu dal bazı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna kırmızıınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın kabil acil durumlarda içeriden yeğni bir yangın kapısı dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz mürtefi başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cümle kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet gibi faktörlere bağlamlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede Yangın Kapısı henüz kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne bapların kanatı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. yangın kapısı Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın yürekindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en şayan paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak değmeselemektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en münasip fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page